I hjärtat brinner kraften,

det här är den färgstarka hemmastudion där du får flöda genom kroppen, uppleva beröringens kraft och landa bortom tid och rum för en stund. Spacet är en multidimensionell oas - alla klasser är för alla nivåer! Välkommen både som nybörjare och erfaren utövare. Vi behöver olika typer av praktisering genom livets och vardagens alla vågor, kom och prova dig fram vad som passar dig just nu. Kom och var den frivarelse du är.

Måndag 18.00 - 19.30 

 Dvalan 

Konsten att flöda i vilan. En kraftfull återhämtande praktisering där du hittar djup stöttande vila i olika fysiska former. En möjlighet att landa i tystnad. Ljud- & tonhealing blir du även stöttad med. Samt den djupa sömnen (yoga-nidra).

Tisdag 18.00-19.30 

 Flödet 

Konsten att vila i flödet. Lekfullhet och dynamik. Att röra sig i ett med kropp, hjärta & själ. Andetaget som guidar och stöttar dig genom rörelsen. En resa genom asanas och sekvenser. Flöda genom stadighet & lätthet med en stark & flexibel kropp.

Nästa Nu 

 Det lilla X 

När ro finnes, så dyker extraklasser upp på schemat.

Onsdag 17.15-18.00 

 Core 

Bli mer integrerad och landa i din naturliga struktur. En stöttad ryggrad & en bärande kropp som orkar. En intonande praktisering där du utmanar dig genom en liggande, sittande och balanserande sekvens. Core är bra för alla, alltid!

Onsdag 18.30-20.00 

 Yin 

Yin är praktiseringen för ditt inre flödande nätverk där du passivt vilar in olika former med guidningen av mjukhet, stillhet och stadighet. Djupa spänningar, smärta och stagnation får möjligheten att släppa. Kroppens naturliga rytm & flöde öppnas upp.

En gång per termin 

 LÖYLY ⌇ Dagvila 

Dagvila är en form av dagsretreat, helkroppsmassage, fullmåneceremoni & själaro.

Nästa dagvila: Söndag 9/2

Investering

Endast kortbetalning eller swish - ingen kontant kassa!

  • Black Facebook Ikon

© 2019 HOLY HEART

x@holyheart.se