Ojos de Luz

: Ögon av Ljus :
Den Transformerande Resan 

SAYULITA / NAYARIT ❥ MÉXICO
14-21 DECEMBER 2019

 

Efter fyra års uppehåll är nu tiden kommen. Jag hörde en röst viska inom mig - Nu Tiina, är det tid för detta. Denna gång vill jag ta med er till det som varit mitt kall sedan barnsben: México.

Länge har jag känt hur detta spännande område med sin historia och ursprungstraditioner har viskat efter mig. Nu äntligen släpper jag motståndet och följer med vågen som bär mig dit. Och jag vill gärna ta med mig er till denna färgglada juvel. 

Jag må ha valt en knepig vecka på året. Du tänker kanske direkt att det går ju inte, veckan innan jul. Just därför. Perfekt tid att släppa allt brus, stress och måsten du tror är verkligheten denna tidpunkt och istället hitta djupare kontakt till vilan, dvalan och essensen. Denna vecka är en av de mest transformerande och djupgående under hela året eftersom det är veckan som är den mörkaste perioden samt bär dig slutligen till vintersolståndet den 21:a.​

 

Därav perfekt tidpunkt att göra denna djuplodande och självläkande inre resa.


Ögon av Ljus. 
I mörkret ser Du.

 

Veckan kommer vara ett hopkok av olika mediciner som låter dig flöda genom den elementära naturen:


Rörelse & Meditation, Ceremonier, Ljud- & Tonhealing,
Beröringens Kraft och annat.

 

Stället jag har hittat är den perfekta avskalade och trygga platsen du får möta dig själv på: Haramara Resort i Sayulita, Nayarit. Haramara betyder "Mother Sea".

Detta är en oas där vi bor i små hyddor, uppe på höjd över havet. Med en privat strand att gå till och rena sig själv i saltvattnet varje morgon- eller kvällsrodnad. Livet i det enkla och avskalade utan elektricitet i hyddorna får du möjligheten att totalt landa i Naturens kraft.

Det är det här jag vill erbjuda dig - det enkla, avskalade. Naturligt få frigöra ditt motstånd och vila i kraften. Och lite tropisk värme har aldrig gjort någon själ skada. Sången från faunan, färgerna från floran och vaggandet av vågorna till natten. Detta i kombination av daglig transformativ praktisering med mig.

Se & upplev mer av Haramara här

 

Investering

Enkelrum ❥ 22200 kr
Tvåbäddsrum ❥ 15000 kr
Fyrabäddsrum ❥ 12000 kr  FULLBOKAT!
Priser är per person & inkl. 6% moms

Medresenär ❥ Maila mig för prisuppgifter 

Detta ingår

❥  Daglig praktisering med Tiina
❥  Boende 8 dagar / 7 nätter

❥  Alla måltider (frukost, lunch, middag)
❥  Ceremonier: Temazcal (Svetthydda) & Bål på stranden

 

Detta ingår inte

❥  Flygresa t.o.r Puerto Vallarta
❥  Transfer/Taxi t.o.r Haramara Resort
❥  All reseförsäkring - se till att du har alla handlingar du behöver

 

Övrig info

Den fysiska rörelsepraktiseringen kommer att vara en blandning av både flöde och vila. Tillåtande för alla. Dynamik, frivarelse, utrensande och omhuldande är ledorden. 

 

♡ Resortet är el-fritt! ♡

Det vill säga du kommer inte spendera någon tid vid telefon eller sociala medier. Utan låta närvaron få befinna sig i nuet. En chans att koppla ur helt. Närmsta Wi-fi ligger i centret av Sayulita vilket är en 20 min promenad bort. Behöver du däremot ladda kamera/telefon så kan du göra detta i yogasalen samt restaurangen.

Det kommer att finnas tid till aktiviter under dagarna. Jag kommer även ge förslag på gemensamma utflykter för den som vill följa med. Allt från surfing och snorkling, val- och fågelsafari, vandring till petroglyfer, fisketur m.m. Centret av Sayulita är fullt med fantastisk konst, slöjd, shopping, caféer och sevärdheter. Man kan enkelt promenera dit på ca 20 min eller ta en taxi på ca 5 min.

Det finns fri tillgång till dricksvatten samt kaffe/te under dagarna utan extra kostnad.

 

Via resortet går det enkelt att boka flygtransfer till och från Haramara. Vid bokning skickar jag dig info om detta.

Det går självfallet bra att ta med sig medresenär, respektive eller någon som ej vill delta i praktiseringen. Maila mig då om pris. Observera att Haramara har en åldersgräns på 13 år.

Du som vill fira jul-och nyårshelger på bortaplan har en perfekt möjlighet att stanna kvar i Mexico och utforska landet efter våran gemensamma vecka. Alternativt anlända före och upptäcka landet innan du anländer till Haramara. Ett tips är att flyga över till Mexico City och den karibiska sidan ex, Tulum och besöka Maya-ruinerna. Det går att hitta väldigt fina resort/hotell/hostel-erbjudanden via ex, hotels.com. Annars kan du flyga tillbaka hem till Svea efter den 21:a och fira storhelgerna på hemmaplan.

 

Din vägledare på resan

Tiina guidar dig genom sin egen vägledning. Personlig, innerlig, kraftfull, ärlig. Med hjärtats närvaro tangerar hon urkraften du möter i berg, sjö, jord och hav. Med intuitionen som känsligaste instrument skapar hon substans åt naturens bärande essens, källan, livets ryggrad, som ständigt återskapar naturen och människan i sin natur.

 

Tierra mi cuerpo (Jorden är min Kropp)
Agua mi sangre (Vattnet är mitt Blod)
Aire mi aliento (Luften är mina Lungor)
Fuego mi espiritu (Elden är min Själ)

Boka dig via mail till

x@holyheart.se

Ange faktureringsadress och val av boende vid bokning
 

Vid bokning sänder jag dig alla uppgifter gällande betalning och dylikt.
Det går bra att göra delbetalning på resan.

Kom ihåg:

Den inre resan startar redan när du bestämmer dig för att följa med!

 

Varmt välkommen till en exceptionell resa på alla plan.

 

Pamparios!

Holy Heart


X@HOLYHEART.SE

©