NATTBLOMMA

Konsten att frodas i mörkret

Varmt välkommen till en kurshelg där du får träda djupt in i dina inre vattenlandskap, kanalerna och nätverken där livskraften strömmar; där det naturliga själv-läkandet, kroppsintelligensen & klarsynheten får utrymme. 

 

"Att landa in i mjukhet, stillhet och stadighet.
Lika med att så, gro och växa."

 

För mig är detta näringen i praktiserandet av YIN, själv-masserande tekniker, intuitiv rörelse & tilliten att frigöra med hjälp av andningsmedvetenhet och min egna röst.​

 

Att beröra min smärta och mörker var ingen dans på rosor.

Icke-dömande - Acceptans - Kärlek

Det var först när jag insåg att jag var rosen & hur själva mötet med smärtan var dansen.

Det var förändringen.​

 

Fysisk stagnation och smärta är lika med emotionell/mental blockering och begränsning. YIN har för mig varit en exceptionell möjlighet & tillåtelse att lämna fysisk smärta, trötthet och obalans. Istället öppnade det upp vägen och kanalen inom mig, där visdomen och naturens elementära kraft strömmar igenom mig och låter mig frodas i fröjd, lust och balans.

Nu vill jag bjuda in dig till möjligheten för ett utforskande - ett navigerande - ett djuplodande.  Med hjälp av fysiska former/positioner/rörelse och vikten av det ständiga jordandet: kroppen & dess inre flödande nätverk - låta resan gå djupare in i de inre landskapen där frisättningen av den inneboende livskraften sker.

Det är denna ökade kroppsmedvetenhet som ger dig möjligheten att utvecklas, vara i blom och flöda i ditt fulla spektrum.

 

Observera att detta inte är någon traditionell YIN-yogakurs/utbildning. Grundläggande principer gås igenom, men jag kommer att undervisa från min egen erfarenhet & den medicin som jag själv utvecklat under alla mina år som lärare och i förmedlandet av YIN. Jag hedrar grundläran men har mina egna tekniker och flöden som vuxit fram, då jag valde att blomma i mörkret. Med dig får du en manual, litteraturlista, och nya insikter efter avslutad kurshelg.

 

Denna kurs passar dig som känner kallet att förmedla konsten att frodas i mörkret eller för dig som vill muddra djupare i din egen-praktisering.

 

24-26/5  2019


Fre - Sön 08.30-17.00 (Lunch 12-13.30)


Plats: Holy Heart Space / Gällivare


Investering: 5500kr (ink 6% moms)

Kursen är FULLBOKAD


Boka reservplats:
 x@holyheart.se

"Silence speaks,
Movement speaks.
Silence moves me,
Movement stills me."


Tiina Ravelin

Holy Heart


X@HOLYHEART.SE

©