Dvalan

Konsten att flöda i vilan

 

Välkommen till en inkännande och själv-utvecklande kurshelg i Restorative Yoga.

 

Du får lära dig grunderna i den fysiska och energiska praktiseringen av restorative yoga, det jag själv kallar för Dvalan. Att hitta verktygen för att låta kroppen hamna i så djup avslappning och medveten sömn att själv-läkningen kan börja ske från den djupaste dimensionen av dig.

Praktiserandet av dvalan är konsten att kunna flöda i vilan. Det handlar om att landa djupt in i det vilande parasympatiska och enteriska nervsystemet för att brusreducera och smälta igenom spänningar och en stagnerad och överbelastad kropp. Möjligheten att landa i stadiet där själen får tala bortom brus och stress, genom öppnandet av alla dina sinnen i det rena, avskalade och återhämtande. Det är en inre dans, som låter dig finna lätthet i den naturliga rytmen i det simpla varandet.

Du får utforska dig in i grundläggande principer, funktionell & subtil anatomi, den djupa sömnen (yoga nidra), det meditativa, läkande ljudbad & vibrationer och hur du transformeras genom att möta dig själv och andra utifrån kärlek & compassion.

 

En djupdykande, hjärtöppnande och omhuldande kurshelg. Kom och var stöttad i det som är.

 

Med dig får du en manual, litteraturlista, och nya insikter efter avslutad helg.

Denna kurs passar dig som känner kallet att förmedla konsten att flöda i vilan eller för dig som vill fördjupa din egen-praktisering.

25-27/10 2019


Fre 08.30 - 18.00 Lunch 12.00-13.30

Lör 08.30 - 18.00 Lunch 12.00-13.30

Sön 07.30 - 14.00 Lunch 11.00-12.00


Plats: Jämtfjällan Yoga / Kalmar


Investering: 6500kr (ink 6% moms)

 Bokningslänk 

 

"Adjágas,
att befinna sig i stadiet mellan sömn och vakenhet.

 

Självinsikt,
avkoppling som ger uppkoppling,
ett högre medvetande
och en djupt pulserande kropp:

Dvalan är konsten att flöda i vilan."

Holy Heart


X@HOLYHEART.SE

©